Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování. Je velmi všestranná: příprava slaných i sladkých těst – bezlepkovému pečivu dodává vláčnost na zahušťování, výrobu omáček, bešamelu a na výrobu tradičních asijských pokrmů. Lepivost způsobuje vysoký obsah škrobu obsažený v zrnech – proto mouka z bílé lepivé rýže má skvělé zahušťovací a pojivové vlastnosti a v bezlepkovém pečivu dobře nahradí chybějící lepek. Můžete jí použít až 25 % z celkového množství mouky v receptu. Složení: bílá lepivá zlomková... Celý popis

Koupit za 55 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

 
Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování. Je velmi všestranná: příprava slaných i sladkých těst – bezlepkovému pečivu dodává vláčnost na zahušťování, výrobu omáček, bešamelu a na výrobu tradičních asijských pokrmů. Lepivost způsobuje vysoký obsah škrobu obsažený v zrnech – proto mouka z bílé lepivé rýže má skvělé zahušťovací a pojivové vlastnosti a v bezlepkovém pečivu dobře nahradí chybějící lepek. Můžete jí použít až 25 % z celkového množství mouky v receptu.
Složení: bílá lepivá zlomková rýže 100%
Nutriční hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota
1550 kJ / 365 kcal

Tuky
1,00 g

z toho nasycené mastné kyseliny
0,40 g

Sacharidy
81,00 g

z toho cukry
0 g

Vláknina
0 g

Bílkoviny
8,00 g

Sůl
0 g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Natural Jihlava
Množství 500 g